Gert Rune

Logo_Bimbink_2.png

Omtale i Pressen

Tekst her

Ville lige tilføje noget tekst her

bla bla tekst tekst blabla bla tekst tekst blabla bla tekst tekst blabla bla tekst tekst blabla bla tekst tekst blabla bla tekst tekst blabla bla tekst tekst blabla bla tekst tekst blabla bla tekst tekst blabla bla tekst tekst blabla bla tekst tekst blabla bla tekst tekst blabla bla tekst tekst blabla bla tekst tekst blabla bla tekst tekst blabla bla tekst tekst blabla bla tekst tekst blabla bla tekst tekst blabla bla tekst tekst blabla bla tekst tekst blabla bla tekst tekst 

Avisartikler
Pressefotos
Hent billede i høj kvalitet
Hent billede i høj kvalitet
Hent billede i høj kvalitet
Et foredrag der giver værdi
Tag ansvar som leder – foredrag om forandringer

Som leder er det dit ansvar at lede dine medarbejdere sikkert igennem forandringsprocessen, men hvordan gør du det bedst?

  I mit foredrag om forandringer og forandringsledelse besvarer jeg bl.a. følgende problematikker:
– Hvordan gør jeg forandringsprocesser så ”let” som muligt for mine medarbejdere?
– Hvordan bevarer jeg medarbejdernes motivation?
– Hvordan vender jeg forandringen til en positiv omstændighed?

Ved mit foredrag om forandringer og forandringsledelse giver jeg din virksomhed redskaber og gode tips til at navigere sikkert igennem forandringernes uvisse processer, hvor fokus bevares på positive sider og gode resultater.

Med et energismittende humør og livligt kropssprog visualiserer jeg problemerne og får tilskuerne til at reflektere over deres egen situation. Vi er alle sammen mennesker, og vi bør bruge hinandens historier til at ændre på vores egen!

Forandring i virksomheden? Book et inspirerende foredrag

Med nærvær og begejstring inspirerer jeg dig og dine medarbejdere til at håndtere din virksomheds forandringer. Mit mål er at skabe en opbyggelig vision og en konkret retning, som får dine medarbejdere til at følge efter.

Et foredrag om forandringer og forandringsledelse varer 45 min til 2 timer alt efter aftale. Jeg kommer overalt i Danmark.
Kontakt mig på tlf. 70 70 20 21 eller kontakt mig på formularen herunder, og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Et foredrag der giver værdi
Foredrag om forandring – Hvordan kommunikerer jeg det bedst ud på arbejdspladsen?

Hvis der er en ting, vi kan blive enige om, så er det, at forandringer sker hele tiden. Det er konstant. Fusioner, produktionsændringer, ledelsesroller fordeles – du kan være helt sikker på, at det kommer til at påvirke dine medarbejdere. I dette afsnit, vil jeg kort fortælle om, hvordan du lettest kan kommunikere forandringer til dine ansatte som leder.

 Vær ærlig

Alle sidespring eller julelege, vil ligne, at I gemmer noget overfor de ansatte. Det skaber mistillid. Få i stedet dine ansattes tillid gennem simple og direkte udmeldinger omkring de pågældende forandringer. Vær hud ærlig omkring, hvad der skal ske. Kommunikér med en positiv indstilling og gør hele situationen mere behagelig. Nogle virksomheder tænker måske, at de ansatte ikke kan klare de store nyheder om forandring. Men i virkeligheden reageres der ofte godt overfor respektfuld og ærlig kommunikation. På samme måde vil jeg kommunikere for jer i et foredrag om forandring.

Hvad får medarbejderne ud af det?

Det går langt tilbage. Hvad får vi ud af det, og hvad får de ansatte ud af det? Noget for noget. Forklar fordelene ved de forandringer, I har planlagt og hvad de ansatte kan forvente. Anerkend forandringerne, og underminér dem ikke. På den måde kan man nemmere forberede sig på situationen. Måske er det ikke alle, der kan lide tanken om, hvad der skal ske, men der er ofte en positiv side til forandringerne. Understreg det. Gør det tydeligt.

Foredrag om forandringer – Læg en plan fra top til bund

Ofte vil forandringer bedst kommunikeres fra ledelsen (toppen). En god idé er at udarbejde en strategi for, hvordan I vil informere jeres ansatte om forandringerne. De respektive ledere i de forskellige afdelinger, gennem e-mail, møder, apps, breve eller andre relevante metoder. På den måde er I sikre på, at alle er klar over den fremtidige situation. Jo før jo bedre. Vær forberedt på spørgsmål og giv jeres ansatte muligheder for personlige samtaler. Sæt jer i deres sted og lyt. Book et foredrag om forandring med Gert Rune, og hør meget mere om hvordan man skal forholde sig til forandringer på arbejdspladsen. Udfyld nedenstående kontaktformular. Det er ganske uforpligtende