Gert Rune

2023-LOGO-hvid-lille

Min bog om motivation – Fra Knoglekræft til Ironman

Om bogen

Mit livs udfordring – inspirerende bog

I bogen fortæller jeg om mit livs vigtigste og største udfordring. En udfordring med at komme videre efter at have mistet mit ene ben til knoglekræft som 16-årig.

En udfordring, som mange ville sige, var umulig at overkomme. En udfordring og en tragedie, som jeg vendte til noget positivt. Min egen motivation og viljestyrke resulterede i, at jeg var den første dansker, der gennemførte en Ironman med ét ben.

Forestil dig...

Forestil dig, at du vågner fra et mareridt, hvor du bliver forfulgt. Du vågner med et sæt! Dit hjerte hamrer vildt, indtil du er så klar i hovedet, at du indser, det bare var en drøm. Følelsen i din krop tager pusten fra dig, ikke?

Forestil dig så, at du er 16 år gammel. Du vågner i en hospitalsseng – kigger ned ad din krop og ser, at der mangler noget dér, hvor dit venstre ben plejer at være. Din dyne ligger helt fladt ovenpå lagenet og dækker ingenting. Du er vågen, og det er ikke en drøm.

Mit vigtigste wake up call! Bog om min motivation og mit liv

Jeg er kun lige fyldt 16 år, da det scenarie bliver min virkelighed. Forinden har jeg fået konstateret knoglekræft. Jeg vinder over kræften, men mister venstre ben og en stor del af mig selv.

Dette er historien, om hvordan min personlige tragedie bliver mit livs vigtigste wake up call.

At håndtere udfordringer og fastholde sin motivation – bog

Med ”Knoglekræft Til Ironman” får du en motivationsindsprøjtning, der vil gavne dit liv. For mig er det vigtigt at fortælle, at det ikke gælder om at vinde, men om at vinde over sig selv.

Indimellem kan det være en lang hård proces – både fysisk og psykisk – at komme igennem udfordringerne på din vej. Men det gælder om at blive ved, for processen kan føre til store resultater og øget livsglæde.

Til at håndtere processen og klare alle udfordringer får du sidst i bogen min 5-trins formel.
Udover at skrive bøger om motivation, holder jeg også foredrag om emnet. I mit foredrag ”Tak for udfordringen!” kommer jeg vidt omkring emner som motivation og forandring ved at tage afsæt i min personlige historie.

“Hej Gert

Jeg er ikke helt klar over, om du modtager denne mail, men synes lige du skal vide, at jeg blev inspireret af din bog, som jeg håber min praktikant på kontoret kan få glæde af 😊

Hun er en ung pige, der også har haft kræft og jeg tror at din bog også kunne blive en enormt stor hjælp 😊

Jeg tror den vil skabe stor glæde 

Med venlig hilsen
Hanne”