Gert Rune

2023-LOGO-hvid-lille

Foredrag om forandring og forandringsledelse v. Gert Rune

Motivation på arbejdspladsen – foredrag om forandringer

Hvorfor?

Hvorfor foredrag om forandring?

Hvad skal man bruge et foredrag om forandring til? Forandringer er efterhånden blevet en stor og selvfølgelig del af mange menneskers arbejdsliv, og i mange virksomheder er det med uundgåelige organisationsændringer.

Uanset årsagen bryder de fleste sig ikke om forandringer, da de repræsenterer en utryghed i livet – pludselig skal der tænkes ud af boksen – og man har derfor brug for opbyggelige redskaber til at håndtere utrygheden.

Et foredrag du husker
Hvorfor deltage i et foredrag om forandringer?

I dag lever vi en omskiftelig verden i konstant bevægelse. Det oplever vi ikke mindst på arbejdet, hvor vi skal være omstillingsparate og modtagelige overfor forandringer.

Hvad mange ikke tør sige højt er, at forandringer kan øge usikkerheden i arbejdslivet – og i mange tilfælde nedsætte glæden ved at gå på arbejde.

For hvordan forholder man sig egentlig, når man skal indgå i nye teams, indtage nye roller og egentlig bare på ganske kort tid vænne sig til den nye situation?

Netop her skal både du som leder og dine medarbejdere være vågne i timen. Du skal som leder udvise autoritet og vise dine medarbejdere, at der naturligvis er styr på situationen – og at disse forandringer kun er med til at forbedre virksomheden og dermed også dine medarbejderes arbejdsdag.

Samtidig skal du lytte til dine medarbejdere, så de føler sig hørt, ligesom det også er helt centralt at fastholde motivationen og sammenholdet på trods af forandringerne.

Vend forandringerne til noget positivt

Det er netop her at mit foredrag om forandring, kan give dig og dine medarbejdere et nyt perspektiv. Simpelthen at vende forandringerne til noget positivt, som kan styrke jer som virksomhed og team.

Mit foredrag om forandring er både underholdende og informativt – og jeg garanterer, at du som leder, såvel som dine medarbejdere, vil få nogle positive og håndgribelige redskaber med hjem, som kan hives frem, når forandringerne skal implementeres.

Et foredrag der giver værdi
Tag ansvar som leder – foredrag om forandringer

Som leder er det dit ansvar at lede dine medarbejdere sikkert igennem forandringsprocessen, men hvordan gør du det bedst?

  I mit foredrag om forandringer og forandringsledelse besvarer jeg bl.a. følgende problematikker:
– Hvordan gør jeg forandringsprocesser så ”let” som muligt for mine medarbejdere?
– Hvordan bevarer jeg medarbejdernes motivation?
– Hvordan vender jeg forandringen til en positiv omstændighed?

Ved mit foredrag om forandringer og forandringsledelse giver jeg din virksomhed redskaber og gode tips til at navigere sikkert igennem forandringernes uvisse processer, hvor fokus bevares på positive sider og gode resultater.

Med et energismittende humør og livligt kropssprog visualiserer jeg problemerne og får tilskuerne til at reflektere over deres egen situation. Vi er alle sammen mennesker, og vi bør bruge hinandens historier til at ændre på vores egen!

Forandring i virksomheden? Book et inspirerende foredrag

Med nærvær og begejstring inspirerer jeg dig og dine medarbejdere til at håndtere din virksomheds forandringer. Mit mål er at skabe en opbyggelig vision og en konkret retning, som får dine medarbejdere til at følge efter.

Et foredrag om forandringer og forandringsledelse varer 45 min til 2 timer alt efter aftale. Jeg kommer overalt i Danmark.
Kontakt mig på tlf. 70 70 20 21 eller kontakt mig på formularen herunder, og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Et foredrag der giver værdi
Foredrag om forandring – Hvordan kommunikerer jeg det bedst ud på arbejdspladsen?

Hvis der er en ting, vi kan blive enige om, så er det, at forandringer sker hele tiden. Det er konstant. Fusioner, produktionsændringer, ledelsesroller fordeles – du kan være helt sikker på, at det kommer til at påvirke dine medarbejdere. I dette afsnit, vil jeg kort fortælle om, hvordan du lettest kan kommunikere forandringer til dine ansatte som leder.

 Vær ærlig

Alle sidespring eller julelege, vil ligne, at I gemmer noget overfor de ansatte. Det skaber mistillid. Få i stedet dine ansattes tillid gennem simple og direkte udmeldinger omkring de pågældende forandringer. Vær hud ærlig omkring, hvad der skal ske. Kommunikér med en positiv indstilling og gør hele situationen mere behagelig. Nogle virksomheder tænker måske, at de ansatte ikke kan klare de store nyheder om forandring. Men i virkeligheden reageres der ofte godt overfor respektfuld og ærlig kommunikation. På samme måde vil jeg kommunikere for jer i et foredrag om forandring.

Hvad får medarbejderne ud af det?

Det går langt tilbage. Hvad får vi ud af det, og hvad får de ansatte ud af det? Noget for noget. Forklar fordelene ved de forandringer, I har planlagt og hvad de ansatte kan forvente. Anerkend forandringerne, og underminér dem ikke. På den måde kan man nemmere forberede sig på situationen. Måske er det ikke alle, der kan lide tanken om, hvad der skal ske, men der er ofte en positiv side til forandringerne. Understreg det. Gør det tydeligt.

Foredrag om forandringer – Læg en plan fra top til bund

Ofte vil forandringer bedst kommunikeres fra ledelsen (toppen). En god idé er at udarbejde en strategi for, hvordan I vil informere jeres ansatte om forandringerne. De respektive ledere i de forskellige afdelinger, gennem e-mail, møder, apps, breve eller andre relevante metoder. På den måde er I sikre på, at alle er klar over den fremtidige situation. Jo før jo bedre. Vær forberedt på spørgsmål og giv jeres ansatte muligheder for personlige samtaler. Sæt jer i deres sted og lyt. Book et foredrag om forandring med Gert Rune, og hør meget mere om hvordan man skal forholde sig til forandringer på arbejdspladsen. Udfyld nedenstående kontaktformular. Det er ganske uforpligtende