fbpx

Foredrag om forandring og forandringsledelse v. Gert Rune

Motivation på arbejdspladsen – foredrag om forandringer

Hvad skal man bruge et foredrag om forandringer til? Forandringer er efterhånden blevet en stor og selvfølgelig del af mange menneskers arbejdsliv, og i mange virksomheder er det med uundgåelige organisationsændringer.

Uanset årsagen bryder de fleste sig ikke om forandringer, da de repræsenterer en utryghed i livet – pludselig skal der tænkes ud af boksen – og man har derfor brug for opbyggelige redskaber til at håndtere utrygheden.

Hvorfor deltage i et foredrag om forandringer?

I dag lever vi en omskiftelig verden i konstant bevægelse. Det oplever vi ikke mindst på arbejdet, hvor vi skal være omstillingsparate og modtagelige overfor forandringer. Hvad mange ikke tør sige højt er, at forandringer kan øge usikkerheden i arbejdslivet – og i mange tilfælde nedsætte glæden ved at gå på arbejde. For hvordan forholder man sig egentlig, når man skal indgå i nye teams, indtage nye roller og egentlig bare på ganske kort tid vænne sig til den nye situation?

Netop her skal både du som leder og dine medarbejdere være vågne i timen. Du skal som leder udvise autoritet og vise dine medarbejdere, at der naturligvis er styr på situationen – og at disse forandringer kun er med til at forbedre virksomheden og dermed også dine medarbejderes arbejdsdag. Samtidig skal du lytte til dine medarbejdere, så de føler sig hørt, ligesom det også er helt centralt at fastholde motivationen og sammenholdet på trods af forandringerne.

Vend forandringerne til noget positivt

Det er netop her at mit foredrag om forandring, kan give dig og dine medarbejdere et nyt perspektiv. Simpelthen at vende forandringerne til noget positivt, som kan styrke jer som virksomhed og team. Mit foredrag om forandring er både underholdende og informativt – og jeg garanterer, at du som leder, såvel som dine medarbejdere, vil få nogle positive og håndgribelige redskaber med hjem, som kan hives frem, når forandringerne skal implementeres.

Tag ansvar som leder – foredrag om forandringer

Som leder er det dit ansvar at lede dine medarbejdere sikkert igennem forandringsprocessen, men hvordan gør du det bedst?

  I mit foredrag om forandringer og forandringsledelse besvarer jeg bl.a. følgende problematikker:
– Hvordan gør jeg forandringsprocesser så ”let” som muligt for mine medarbejdere?
– Hvordan bevarer jeg medarbejdernes motivation?
– Hvordan vender jeg forandringen til en positiv omstændighed?

Ved mit foredrag om forandringer og forandringsledelse giver jeg din virksomhed redskaber og gode tips til at navigere sikkert igennem forandringernes uvisse processer, hvor fokus bevares på positive sider og gode resultater. Med et energismittende humør og livligt kropssprog visualiserer jeg problemerne og får tilskuerne til at reflektere over deres egen situation. Vi er alle sammen mennesker, og vi bør bruge hinandens historier til at ændre på vores egen!

Forandring i virksomheden? Book et inspirerende foredrag

Med nærvær og begejstring inspirerer jeg dig og dine medarbejdere til at håndtere din virksomheds forandringer. Mit mål er at skabe en opbyggelig vision og en konkret retning, som får dine medarbejdere til at følge efter.

Et foredrag om forandringer og forandringsledelse varer 45 min til 2 timer alt efter aftale. Jeg kommer overalt i Danmark.
Kontakt mig på tlf. 70 70 20 21 eller kontakt mig på formularen herunder, og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Hør om jeg er ledig – udfyld så meget du kan

Samtykke til behandling af data

formular

Vil du have mere motivation til hverdagens udfordringer?

 

Kunne du tænke dig at få inspiration og mere energi til at bruge forandringer positivt?

Hvis du kan svare JA til ovenstående, så har jeg løsningen til dig og dine kolleger: et inspirerende foredrag om motivation.

KONTAKT INFORMATION

Gert Rune er blandt andet blevet omtalt i følgende medier

og har motiveret en lang række af de største danske virksomheder