fbpx

Workshop om motivation

Find ud af præcis hvad der motiverer dig og dine kolleger

Vil I have mere motivation i hverdagen? Kende den underliggende drivkraft bag hinandens engagement? Få engagerede teams i afdelingen?

Hvis I kan svare ja, så er en workshop om motivation løsningen.

En workshop om motivation er mere involverende end et foredrag. Her er det jer og jeres hverdag, der er i fokus.

Få det bedste frem i hele teamet, ved at kende hinanden og vide, hvad der motiverer den enkelte. Motivation er fundamentet for at skabe de bedste resultater og nå jeres mål i afdelingen.

Når en tredjedel af alle ledere peger på motivation som den største udfordring i lederjobbet, så er det ikke uden grund. Hvad der motiverer den enkelte medarbejder er meget individuel og den største motivation kommer indefra. Du kan læse mere i min store guide om Motivation her

Da motivation er meget forskellig fra person til person, så er det vigtigt, at lederen kender sine medarbejdere og leder ud fra den enkeltes motivationsfaktorer. Måske vi går og tror, at vi kender vores kollegers behov, men før vi får kortlagt præcis hvad der motiverer, før kan vi ikke motivere vedkommende.

Hvor en kollega har brug for at blive rost foran 30 kolleger, så har en anden måske mere brug for en personlig mail fra lederen. Ofte motiverer vi kolleger, som vi selv gerne vil motiveres.

Flere undersøgelser viser også, at fratrædelser sjældent skyldes kolleger og arbejdsopgaver. Helt op til 50% af alle opsigelser kan undgås, hvis lederen forstår medarbejdernes individuelle behov. Halvdelen af dem, der har sagt deres job op, peger altså på, at det er forholdet til nærmeste leder, der er grunden til deres opsigelse.

I min workshop om motivation går vi netop tæt på, hvad den enkelte har behov for. Hvad motiveres vedkommende af, hvad betyder de forskellige motivationsfaktorer for den enkelte, osv.

Gennem øvelser bliver I klogere på, hvad der motiverer jer selv og hinanden. I finder jeres egen største motivationsfaktor og hvordan I får den i spil hver dag.

Udbytte af en workshop om motivation:

– Hver medarbejder får kortlagt sin indre motivation
– I lærer hinandens største motivationsfaktorer
– Bedre resultater med medarbejdere, der er motiverede
– En gennemgang af den nyeste viden om motivation

Varigheden af en workshop om motivation varer typisk en ½ til 1 dag, men aftales individuelt. Jeg holder workshop om motivation i hele Danmark.

”Gert Rune ramte plet til vores årlige kick-off. Der var både humor og alvor, det var fantastisk godt!”

Jesper Schmith, direktør Autismecenter Nordbo

”Workshoppen var meget inspirerende. Workshoppen skabte både motivation og indsigt hos ledergruppen.
Morten Holm Christiansen, COOP

Workshoppen om Motivation ramte helt rigtigt i forhold til vores behov. Øvelserne har været direkte omsættelige i vores hverdag”
Lene Hansen, FOA

Workshoppen var en rigtig god oplevelse, du ramte os rigtig godt og vi havde efterfølgende en fælles reference ramme.”
Peter Yde Thomsen, Mariagerfjord Idrætsskole
Læs flere referencer her  

 

 

 

Hør om jeg er ledig – udfyld så meget du kan

Samtykke til behandling af data

formular