Gert Rune

2023-LOGO-hvid-lille

Workshop om motivation

Find ud af præcis hvad der motiverer dig og dine kolleger

Opnå mere motivation

Mere motivation?

Vil I have mere motivation i hverdagen? Kende den underliggende drivkraft bag hinandens engagement? Få engagerede teams i afdelingen?

Hvis I kan svare ja, så er en workshop om motivation løsningen.

En workshop om motivation er mere involverende end et foredrag. Her er det jer og jeres hverdag, der er i fokus.

Få det bedste frem i hele teamet, ved at kende hinanden og vide, hvad der motiverer den enkelte. Motivation er fundamentet for at skabe de bedste resultater og nå jeres mål i afdelingen.

Når en tredjedel af alle ledere peger på motivation som den største udfordring i lederjobbet, så er det ikke uden grund. Hvad der motiverer den enkelte medarbejder er meget individuel og den største motivation kommer indefra. Du kan læse mere i min store guide om Motivation her

Da motivation er meget forskellig fra person til person, så er det vigtigt, at lederen kender sine medarbejdere og leder ud fra den enkeltes motivationsfaktorer. Måske vi går og tror, at vi kender vores kollegers behov, men før vi får kortlagt præcis hvad der motiverer, før kan vi ikke motivere vedkommende.

Hvor en kollega har brug for at blive rost foran 30 kolleger, så har en anden måske mere brug for en personlig mail fra lederen. Ofte motiverer vi kolleger, som vi selv gerne vil motiveres.

Et foredrag du husker
Udbytte af en workshop om motivation:

– Hver medarbejder får kortlagt sin indre motivation
– I lærer hinandens største motivationsfaktorer
– Bedre resultater med medarbejdere, der er motiverede
– En gennemgang af den nyeste viden om motivation

Varigheden af en workshop om motivation varer typisk en ½ til 1 dag, men aftales individuelt. Jeg holder workshop om motivation i hele Danmark.