Gert Rune

2023-LOGO-hvid-lille

Gerts historie, min vej som motivator

“Jeg tror på, at udfordringer i livet er gaver, der gør os stærkere!”

Om mig:

Gert Rune – dansk motivator

Jeg fik som 16-årig konstateret knoglekræft. Efter fire måneders intensiv kemoterapi behandling fik jeg amputeret venstre ben midt på låret.

Mod alle odds fik jeg kæmpet mig tilbage – fysisk var jeg rask, men mentalt skulle jeg overvinde de forandringer, som ændrede mit liv for altid.

Et foredrag du husker
Motivator med vilje og gejst

Jeg lagde alt min energi i svømmesporten og kom hurtigt på eliteniveau. Den sportslige succes, nordisk mester og dansk mester 25 gange, var god motivation.

Livslysten vendte tilbage og allerede seks år senere deltog jeg i handicap-OL. Sport på et højt niveau giver mig stadig et kick og i 2009 fik jeg en 3. plads i Hamborg Marathon. Jeg har som den første dansker med ét ben gennemført en ironman.

Ligesom med sporten er min erhvervskarriere alsidig. I en årrække arbejdede jeg hos A.P. Møller Mærsk med ledelse og salg inden for shipping.

Så jeg ved, hvor afhængig en virksomhed er af motiverede og engagerede medarbejdere. Det er netop her, jeg som motivator, kan gøre forskellen for din virksomhed.

Gør dine ambitioner til virkelighed

Men mine ambitioner var større; iværksætterblod i årene, erhvervserfaring og handlekraft gjorde, at jeg startede egen virksomhed.

Jeg er motivator med stort M og gennem de seneste år, er det kommet til at stå mere og mere klart, hvad jeg virkelig brænder for; nemlig at bruge mig selv og min historie til at skabe inspiration.

Min vigtigste opgave som motivator er at viderebringe mine egne oplevelser og dermed skabe motivation for andre.

Jeg har derfor taget efteruddannelse i formidling, adfærd, kommunikation og mentaltræning. Det har givet mig den fornødne ballast til at gøre drømmen til virkelighed og siden 2009 har jeg drevet foredrag- og kursusvirksomhed.

Jeg har skrevet en Guide til Motivation – læs her

Du er altid velkommen til at kontakte mig, så vi sammen kan finde ud af hvilke punker og redskaber jeg som motivator og foredragsholder, skal tale om i din virksomhed.