fbpx

Udpluk af referencer

Jeg har holdt over 700 foredrag for blandt andre:
NOVO Nordisk, TDC, Philips, Deloitte, COOP, Codan, Bestseller, Falck, Home, Odense Kommune, Middelfart Kommune, Københavns Universitet, Gentofte Hospital, Electrolux, Teknologisk Institut, Sydbank, Nybolig, SKAT, Shell, Aarhus Universitetshospital, Haldor Topsøe, Holstebro Kommune, Solrød Kommune, Beredskabsstyrelsen, Flyvestation Aalborg, Fredericia Messecenter og Viborg Golfklub. 

”Foredraget var meget inspirerende for vores ledergruppe. Ledergruppen formåede hurtigt at få perspektivet fra Gerts Historie relateret til deres egen hverdag”

COOP, direktør Morten Holm Christiansen

”Det bedste indlæg jeg nogensinde har hørt om motivation og forandringer”

Christian B. Lund, adm. Direktør Sanistål

 

”Jeg har booket Gert Rune flere gange og jeg får noget nyt med fra foredraget hver gang! Det har været foredrag for både teenagere, familier og seniorer.
Jeg kan klart anbefale Gert Rune til at holde et foredrag for jer!”

Præst Inge Marie Kirketerp, Præst i Gjellerup (Herning)

”I år havde vi valgt Gert Rune til vores kick-off for medarbejderne. Gert Rune leverede et fantastisk godt foredrag. Der var både humor, følelser og alvor med i foredraget, det var fantastisk godt!”

Jesper Schmith, direktør Autismecenter Nordbo

 

“Fantastisk indslag – satte gang i lattermusklerne og gav virkelig stof til eftertanke. Vi har fået følgende tilbagemeldinger fra deltagerne: Altid godt med en øjenåbner. Forfriskende, gode pointer, sætter ting i perspektiv. Fremragende! Tankevækkende! Relevant og underholdende”

Charlotte Spaanhede, SKAT

”Jeg skulle hilse fra ledelsen og sige, at vi fandt foredraget yderst givtigt og inspirerende. Vi lægger stor vægt på ”dem der vinder, er dem der aldrig giver op”. Det var et meget godt, struktureret og givtigt foredrag.

Mange tak for et tankevækkende og inspirerende foredrag!”. Af deltagerne har 95% svaret, at indholdet i foredraget kunne bruges i deres hverdag.

Brian Hounsgaard Pedersen, JobTeam

”Et underholdende foredrag leveret og fortalt med en god omgang humor, som kun en vestjyde kan levere det. Det satte eget liv og nuværende tilstand i perspektiv, og især Gerts visuelle pointe med den sorte sæk var helt fantastisk udført. Perfekt til de forandringer vi står i lige nu”

Katrine Trankjær Larsen

”Det var meget inspirerende at høre Gerts historie. Han er god til at formidle budskabet på en underholdende måde. Især den sorte plastik pose, har været nævnt nogle gange siden vi hørte Gerts foredrag.”

Kirsten Velling, Viborg Kommune

”Der har været flere, der er kommet tilbage og sagt, at dit foredrag har givet stof til eftertanke! Jeg har hørt flere tale om den sorte pose – især overfor kollegaer, som er negative i deres udtalelser.”

Susanne Jensby Winther, Vordingborg Kommune

”Alle var utrolig positive ift. dit foredrag – især det med den sorte sæk har givet anledning til tilbageblik på foredraget af flere omgange, så det har givet stof til eftertanke.

Vi har 1 uge efter foredraget været ude i en større omorganisering og det har der ikke været den store reaktion på – det er modtaget positivt og alle vil rigtig gerne den ændring….så måske lidt på baggrund af essensen i dit foredrag.”

Maja Bendtsen, NOVO NORDISK

”Vil bare lige sige tusind tak for dit foredrag til personalet i onsdags. Det var super godt og gav alle et Wakeup Call i forhold til at se lyst på livet og være positiv og motiveret også i forhold til arbejdslivets udfordringer.”

Per Halkjær, Skoleleder, Kalundborg Kommune

”Det var et genialt og meget levende foredrag. Oplægget gik rent ind og at du havde folk med fra starten. Medarbejderne var meget engageret i snakken efter foredraget. Mange medarbejdere trak paralleller fra dit oplæg til arbejdsmæssige sammenhænge. Eksempelvis udfordringer der blev talt større end de var og hvordan man er nød til at gå til opgaver med den tilgang at det kan man godt magte.”

René Andreasen, Kriminalforsorgen

”Gert formår at formidle sine budskaber på en levende og vedkommende måde. Med en god blanding af alvor og humor sørgede Gert for at deltagerne forlod foredraget med nogle klare billeder og indtryk, der efterfølgende blev talt og tænkt meget over.

Lars Michael Mortensen, Beredskabsstyrelsen”

”Vi var MEGET begejstrede for dit indlæg, som ramte ”spot on” på vores nuværende situation. Med få midler lavede du et tankevækkende, gribende, inspirerende, bevægende og humoristisk foredrag, med fokus på menneskers syn på forandringer og ændringer, og med en helt igennem optimistisk tilgang.”

Helle Marie Christensen, HMN Naturgas

”Hej Gert. Tusind tak for sidst. Det var intet mindre end fantastisk, hvordan du formåede at koble din egen mentale rejse ind i den kontekst som vore medarbejdere arbejder i. Jeg har hørt medarbejdere sige til hinanden – nu har du da vidst ” fået den sorte sæk helt ned over hovedet” …skal jeg hjælpe dig med at få den af igen? Jeg vil helt sikkert anbefale dig til andre.”

Jytte Kiilsgaard, Leder plejehjemmet Fjordparken

“Tak for et super godt foredrag, Gert! Det var et meget nærværende foredrag med kant. Det er dejligt, at du tør vise dig som det menneske, du er, og du ikke slynger om dig med management-ord.

Vores medarbejdere blev meget berørte af din historie, og det gjorde, at budskabet om at se mulighederne og tænke positivt gik rent ind.”

Jens Østergaard, Nykredit

“Tak for et personligt og inspirerende foredrag!
Foredraget var godt, vedkommende og meget positivt.”

Kurt Mikkelsen, Grundfos

“Tak for sidst, Gert! Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger på foredraget. Dit engagement og de gode sammenligninger mellem din situation og det at sætte sig mål og nå dem har været genstand for mange gode diskussioner. Du har givet dem en anden vinkel på de problemer, der er i hverdagen,så tak for en super god oplevelse!”

Lars Jakobsen, Dansk Supermarked

“Tak for et godt indlæg, Gert!
Dit indlæg fungerede rigtig godt – også som afsæt for resten af vores dag. Din personlige historie fortæller du, så man tænker respekt frem for medlidenhed.

I går havde du set helt rigtigt med at fokusere på ACCEPT – og du fik skabt en god kobling mellem din historie og den aktuelle ledelsesopgave i vores administration. Du havde en god energi og jeg syntes, at dine pointer stod meget klart.”

Jesper Møller-Iversen, Sygehus Sønderjylland

“I forbindelse med et seminar havde vi besøg af Gert. Gert fortalte sin gribende historie og gav os alle stof til eftertanke. At foredraget var krydret med en god portion humor gjorde bare det hele endnu bedre. Tak for et godt foredrag!”

Lene Fredeløkke, Berendsen Textil-Service

Tak for et rørende og inspirerende foredrag, der blev formidlet med både humor, indhold og anderledes perspektiver på hverdagens udfordringer.”

Ulrik Erritsø, Lærerstandens Brandforsikring

“Hej Gert. Tak for et meget inspirerende foredrag! Efterfølgende har jeg fået mange kommentarer fra kolleger, som nævner deres egne udfordringer i hverdagen, hvor små og overkommelige disse egentlig er og hvordan disse nemmere kan tackles og overskues i forhold til din historie.

Så din historie har helt sikkert inspireret os på den helt rigtige måde, og alle er i dag lidt mere optimistiske, lidt mere positive og lidt mere hjælpsomme. En god start på julemåneden!”

Susanne Hald Jensen, Nowaco A/S

“Gert Rune er meget inspirerende og forstår at begejstre publikum. Han har en utrolig vilje og et meget smittende humør. Foredraget giver stof til eftertanke!! Vi kunne sagtens bruge mere end den time, der var afsat til foredraget.”

Annette Skamris Larsen, Odense Universitetshospital

“Hej Gert, tak for et super foredrag, der gav stof til eftertanke. Medarbejderne var imponerede! Den sorte plasticsæk og andre humoristiske indslag gjorde foredraget levende og nærværende. Tusind tak for i dag, det var stort!”

Annette Cloetta Lund, TRE-FOR

“Tak for et super godt foredrag, Gert. En god historie fortalt med en imponerende gejst og entusiasme, hvor man til tider blev rørt helt ind i hjertet og andre gange dansede lattermusklerne derudad.”

Allan Holmbech, JCI Svendborg

Vil du have mere motivation til hverdagens udfordringer?

 

Kunne du tænke dig at få inspiration og mere energi til at bruge forandringer positivt?

Hvis du kan svare JA til ovenstående, så har jeg løsningen til dig og dine kolleger: et inspirerende foredrag om motivation.

KONTAKT INFORMATION

Gert Rune er blandt andet blevet omtalt i følgende medier

og har motiveret en lang række af de største danske virksomheder