fbpx

Foredrag om motivation og arbejdsglæde – forny dine medarbejderes perspektiv

Gå efter dine mål hver dag – motivationsforedrag ved Gert Rune

Foredrag om motivation:
Vil du have mere motivation til hverdagens udfordringer?
Kunne du tænke dig at få inspiration og mere energi til at bruge forandringer positivt?

Hvis du kan svare entydigt JA til ovenstående, så har jeg løsningen til dig og dine kolleger: Et inspirerende foredrag om motivation.

Mit foredrag om motivation og arbejdsglæde tager afsæt i min personlige historie og kommer omkring følgende temaer:

– Hvordan håndterer du udfordringer?
– Hvordan holder du din motivation?
– Hvordan kombinerer udfordringer og motivation?
– Kort og godt: Hvordan skaber du succes i din virksomhed?

Forhold dig til dine valg – foredrag om motivation

Det er ikke udefrakommende udfordringer, der afgør, om du har et godt liv, men derimod hvordan du vælger at forholde dig til dem. Dine begrænsninger sidder oftest kun i dit eget hoved, og først når du indser det, kan du handle og tackle udfordringerne på den bedste måde.

Som en energibombe viser jeg, hvordan du påvirker din og andres hverdag for dermed at gøre en forskel! Jeg har mærket på min egen krop, hvordan positiv motivation forandrede min hverdag, og hjalp mig med at nå de fastsatte mål. Jeg vil gerne bruge min erfaring til, at I kan nå jeres mål!

Kunne din virksomhed bruge:
–  mere energi?
–  kolleger der var positive over for forandringer?
–  større arbejdsglæde…
også mandag morgen?

Så er løsningen et underholdende og inspirerende foredrag om motivation og arbejdsglæde med mig. Et foredrag om motivation varer fra 45 minutter til 2 timer efter aftale.

“Tak for et personligt og inspirerende foredrag! Foredraget var godt, vedkommende og meget positivt.” Kurt Mikkelsen, Grundfos  

Tak for et rørende og inspirerende foredrag, der blev formidlet med både humor, indhold og anderledes perspektiver på hverdagens forandringer.” Ulrik Erritsø, Lærerstandens Brandforsikring
Læs flere referencer her

”Det bedste foredrag om motivation, jeg nogensinde jeg har hørt”

Christian B. Lund, adm. Direktør Sanistål

 

Foredrag om motivation

Hvilken forskel kan mit foredrag om motivation gøre for dine medarbejdere og kollegaer?

Med mit inspirerende og underholdende foredrag om motivation kan du give dine medarbejdere et nyt syn på arbejdsdagen, som måske til tider kan virke triviel og forudsigelig.

Her kan jeg give dem inspiration og en række håndgribelige redskaber til at håndtere de daglige opgaver og udfordringer med et større overskud.

Mit foredrag om motivation kan også hjælpe dine medarbejdere og kollegaer til arbejdsglæde, et bedre samarbejde, hvor forståelse, respekt og positiv kommunikation er bærende elementer.

Motivation er vejen til en succesrig virksomhed

Kan motivation virkelig være så vigtig?

Det enkle svar er: JA! Hvis dine medarbejdere ikke er motiverede og har arbejdsglæden med i det, de laver, bliver det svært at nå målene og vokse i fremtiden. Her er netop motivation og arbejdsglæde hjørnestenene, der skal drive værket frem.

Med glade medarbejdere, der er villige til at ”gøre det ekstra”, er du allerede godt på vej mod at skabe gode resultater for din virksomhed. Og måske allervigtigst: At skabe et arbejdsmiljø, der emmer af drivkraft, produktivitet og positivet.

Motivationsforedraget kan perspektiveres til publikums egen hverdag

Når jeg kommer ud og holder mit foredrag, sørger jeg for en positiv, medrivende og inkluderende stemning, hvor alle er med, og undervejs er der også god tid til at stille spørgsmål og komme med kommentarer.

Med udgangspunkt i min egen historie, får publikum et indblik i en kamp, der endte godt – og som kan overføres på alle aspekter i livet. Også i forbindelse med arbejdet.

Kigger du efter et foredrag om forandringer så klik her

Book et inspirerende foredrag om motivation og arbejdsglæde

Skal jeg komme med et motiverende indspark til din virksomhed? Giv mig et kald på tlf. 70 70 20 21 eller udfyld formularen her på siden, så vender jeg tilbage med et udkast til dig.

De bedste hilsner

Gert Rune
Foredragsholder, forfatter og mentor

Har holdt over 700 foredrag siden jeg startede i 2009.
I 2014 udkom bogen “Fra Knoglekræft til Ironman”

Læs mere om Gert HER

Hør om jeg er ledig – udfyld så meget du kan

Samtykke til behandling af data

formular

Hvordan inspirerer man så til motivation?

I dette afsnit, kommer jeg med 3 simple metoder til at motivere arbejdspladsen til det bedre. Opnå resultater der baner vej til en mere succesrig virksomhed. Gennem et foredrag med Gert Rune, vil jeg inddrage både personlig erfaring og værktøjer, der ligeledes kan gøre en forskel for jer.

  • Lyt til hinanden: Hvad vil vi have?

Motivation er forskelligt fra person til person. Man har forskellige behov, fra hvilke stillinger og opgaver man laver. Fælles søger vi dog ofte at opnå et bestemt mål gennem vores arbejde. Vores motivation og moral påvirkes af denne arbejdsgang. Derfor er det vigtigt at undersøge, hvad vi hver især søger, og den vej fører til de næste skridt mod en mere motiveret arbejdsplads.

  • Foredrag om motivation – Brug uddannelse og træning for motivation

Vil du gerne holde dine kollegaer motiverede omkring læring og arbejde? Kvaliteten og udvalget af de forskellige kurser du udbyder til dine medarbejdere, er nøglen til at holde motivationen høj. Det viser, at du gerne vil holde et højt niveau på arbejdspladsen, samtidig med at du udruster kollegaer i deres fremtidige arbejdsliv. Mulighederne er mange. Teambuilding, læring til nye computersystemer, ledelse og en lang række andre værktøjer. Motivation på arbejdspladsen kan føre til gode resultater.

 

  • Anerkend de små og store sejre

Det skal ikke altid være så indviklet. Det kan være så simpelt som at rose dine medarbejdere og kollegaer. Implementér det effektivt og udvis den rette adfærd. Det er hovedelementet for en motiveret arbejdsstab. En langt mere flydende moral. Anerkendelse af de ansatte medfører langt større medarbejdertilfredshed over for ledere, mellemledere og arbejdspladsen som helhed. Ved et foredrag om motivation med mig, lærer du, hvordan du skal tackle de forskellige udfordringer der kan følge med, når man gerne vil motivere kollegaerne på arbejdspladsen.

Foredrag om Motivation

Samler man disse 3 tips til at forbedre motivationen på arbejdspladsen, kan man opnå en lang række fordele. Forøgelse i produktionen. Tilfredse medarbejdere arbejder hurtigere og bedre. Oplev en fornyelse i innovation. Glade medarbejdere ser muligheder i stedet for udfordringer – steder der kan forbedres og ideer til løsning af dette. Listen er lang. Motivér dine ansatte nu. Book et foredrag med mig i dag og få en masse værktøjer til at forbedre arbejdsmiljøet.