fbpx

Foredrag om motivation og arbejdsglæde – forny dine medarbejderes perspektiv

Gå efter dine mål hver dag – motivationsforedrag ved Gert Rune

Foredrag om motivation:
Vil du have mere motivation til hverdagens udfordringer?
Kunne du tænke dig at få inspiration og mere energi til at bruge forandringer positivt?

Hvis du kan svare entydigt JA til ovenstående, så har jeg løsningen til dig og dine kolleger: Et inspirerende foredrag om motivation.

Mit foredrag om motivation og arbejdsglæde tager afsæt i min personlige historie og kommer omkring følgende temaer:

– Hvordan håndterer du udfordringer?
– Hvordan holder du din motivation?
– Hvordan kombinerer udfordringer og motivation?
– Kort og godt: Hvordan skaber du succes i din virksomhed?

Forhold dig til dine valg – foredrag om motivation

Det er ikke udefrakommende udfordringer, der afgør, om du har et godt liv, men derimod hvordan du vælger at forholde dig til dem. Dine begrænsninger sidder oftest kun i dit eget hoved, og først når du indser det, kan du handle og tackle udfordringerne på den bedste måde.

Som en energibombe viser jeg, hvordan du påvirker din og andres hverdag for dermed at gøre en forskel! Jeg har mærket på min egen krop, hvordan positiv motivation forandrede min hverdag, og hjalp mig med at nå de fastsatte mål. Jeg vil gerne bruge min erfaring til, at I kan nå jeres mål!

Kunne din virksomhed bruge:
–  mere energi?
–  kolleger der var positive over for forandringer?
–  større arbejdsglæde…
også mandag morgen?

Så er løsningen et underholdende og inspirerende foredrag om motivation og arbejdsglæde med mig. Et foredrag om motivation varer fra 45 minutter til 2 timer efter aftale.

“Tak for et personligt og inspirerende foredrag! Foredraget var godt, vedkommende og meget positivt.” Kurt Mikkelsen, Grundfos  

Tak for et rørende og inspirerende foredrag, der blev formidlet med både humor, indhold og anderledes perspektiver på hverdagens forandringer.” Ulrik Erritsø, Lærerstandens Brandforsikring
Læs flere referencer her

”Det bedste foredrag om motivation, jeg nogensinde jeg har hørt”

Christian B. Lund, adm. Direktør Sanistål

 

Hvilken forskel kan mit foredrag om motivation gøre for dine medarbejdere og kollegaer?

Med mit inspirerende og underholdende foredrag om motivation kan du give dine medarbejdere et nyt syn på arbejdsdagen, som måske til tider kan virke triviel og forudsigelig.

Her kan jeg give dem inspiration og en række håndgribelige redskaber til at håndtere de daglige opgaver og udfordringer med et større overskud.

Mit foredrag om motivation kan også hjælpe dine medarbejdere og kollegaer til arbejdsglæde, et bedre samarbejde, hvor forståelse, respekt og positiv kommunikation er bærende elementer.

Motivation er vejen til en succesrig virksomhed

Kan motivation virkelig være så vigtig?

Det enkle svar er: JA! Hvis dine medarbejdere ikke er motiverede og har arbejdsglæden med i det, de laver, bliver det svært at nå målene og vokse i fremtiden. Her er netop motivation og arbejdsglæde hjørnestenene, der skal drive værket frem.

Med glade medarbejdere, der er villige til at ”gøre det ekstra”, er du allerede godt på vej mod at skabe gode resultater for din virksomhed. Og måske allervigtigst: At skabe et arbejdsmiljø, der emmer af drivkraft, produktivitet og positivet.

Motivationsforedraget kan perspektiveres til publikums egen hverdag

Når jeg kommer ud og holder mit foredrag, sørger jeg for en positiv, medrivende og inkluderende stemning, hvor alle er med, og undervejs er der også god tid til at stille spørgsmål og komme med kommentarer.

Med udgangspunkt i min egen historie, får publikum et indblik i en kamp, der endte godt – og som kan overføres på alle aspekter i livet. Også i forbindelse med arbejdet.

Kigger du efter et foredrag om forandringer så klik her

Book et inspirerende foredrag om motivation og arbejdsglæde

Skal jeg komme med et motiverende indspark til din virksomhed? Giv mig et kald på tlf. 70 70 20 21 eller udfyld formularen her på siden, så vender jeg tilbage med et udkast til dig.

De bedste hilsner

Gert Rune
Foredragsholder, forfatter og mentor

Har holdt over 600 foredrag siden jeg startede i 2009.
I 2014 udkom bogen “Fra Knoglekræft til Ironman”

Læs mere om Gert HER

Hør om jeg er ledig – udfyld så meget du kan

Samtykke til behandling af data

formular