Gert Rune

2023-LOGO-hvid-lille

Foredrag om motivation og arbejdsglæde – forny dine medarbejderes perspektiv

Gå efter dine mål hver dag – motivationsforedrag ved Gert Rune

Opnå dine mål

Foredrag om motivation:

Vil du have mere motivation til hverdagens udfordringer?
Kunne du tænke dig at få inspiration og mere energi til at bruge forandringer positivt?

Hvis du kan svare entydigt JA til ovenstående, så har jeg løsningen til dig og dine kolleger: Et inspirerende foredrag om motivation.

Mit foredrag om motivation og arbejdsglæde tager afsæt i min personlige historie og kommer omkring følgende temaer:

– Hvordan håndterer du udfordringer?
– Hvordan holder du din motivation?
– Hvordan kombinerer udfordringer og motivation?
– Kort og godt: Hvordan skaber du succes i din virksomhed?

Gert Rune

Forhold dig til dine valg – foredrag om motivation​

Det er ikke udefrakommende udfordringer, der afgør, om du har et godt liv, men derimod hvordan du vælger at forholde dig til dem. Dine begrænsninger sidder oftest kun i dit eget hoved, og først når du indser det, kan du handle og tackle udfordringerne på den bedste måde.

Som en energibombe viser jeg, hvordan du påvirker din og andres hverdag for dermed at gøre en forskel! Jeg har mærket på min egen krop, hvordan positiv motivation forandrede min hverdag, og hjalp mig med at nå de fastsatte mål. Jeg vil gerne bruge min erfaring til, at I kan nå jeres mål!

Kunne din virksomhed bruge:
–  mere energi?
–  kolleger der var positive over for forandringer?
–  større arbejdsglæde…
også mandag morgen?

Så er løsningen et underholdende og inspirerende foredrag om motivation og arbejdsglæde med mig. Et foredrag om motivation varer fra 45 minutter til 2 timer efter aftale.

Hvilken forskel kan mit foredrag om motivation gøre for dine medarbejdere og kollegaer?

Med mit inspirerende og underholdende foredrag om motivation kan du give dine medarbejdere et nyt syn på arbejdsdagen, som måske til tider kan virke triviel og forudsigelig.

Her kan jeg give dem inspiration og en række håndgribelige redskaber til at håndtere de daglige opgaver og udfordringer med et større overskud.

Mit foredrag om motivation kan også hjælpe dine medarbejdere og kollegaer til arbejdsglæde, et bedre samarbejde, hvor forståelse, respekt og positiv kommunikation er bærende elementer.

Motivation er vejen til en succesrig virksomhed

Kan motivation virkelig være så vigtig?

Det enkle svar er: JA! Hvis dine medarbejdere ikke er motiverede og har arbejdsglæden med i det, de laver, bliver det svært at nå målene og vokse i fremtiden. Her er netop motivation og arbejdsglæde hjørnestenene, der skal drive værket frem.

Med glade medarbejdere, der er villige til at ”gøre det ekstra”, er du allerede godt på vej mod at skabe gode resultater for din virksomhed. Og måske allervigtigst: At skabe et arbejdsmiljø, der emmer af drivkraft, produktivitet og positivet.

Motivationsforedraget kan perspektiveres til publikums egen hverdag

Når jeg kommer ud og holder mit foredrag, sørger jeg for en positiv, medrivende og inkluderende stemning, hvor alle er med, og undervejs er der også god tid til at stille spørgsmål og komme med kommentarer.

Med udgangspunkt i min egen historie, får publikum et indblik i en kamp, der endte godt – og som kan overføres på alle aspekter i livet. Også i forbindelse med arbejdet.

Book et inspirerende foredrag om motivation og arbejdsglæde

Skal jeg komme med et motiverende indspark til din virksomhed? Giv mig et kald på tlf. 70 70 20 21 eller udfyld formularen her på siden, så vender jeg tilbage med et udkast til dig.

De bedste hilsner

Gert Rune
Foredragsholder, forfatter og mentor

foredrag om motivation
Om:

Gert Rune

Har holdt over 700 foredrag siden jeg startede i 2009.
I 2014 udkom bogen “Fra Knoglekræft til Ironman”