Gert Rune

2023-LOGO-hvid-lille

Er du innovativ?

Da jeg som 16-årig blev handicappet, følte jeg mig på mange måder begrænset. Specielt følte jeg mig begrænset i forhold til min mobilitet, alle de ting jeg før tog som en selvfølgelighed, kunne jeg nu ikke gøre mere. Se videoen og se, hvordan jeg tænker ud af boksen.

Ofte er vi meget fastlåst i den måde vi tænker på. Det betyder også, at hvis vi skal løse nye udfordringer eller opnå store mål – så lykkes det ikke for os, hvis vi tænker i vores fastlåste mønster.

Det jeg lærte gennem årene og hårdt arbejde er, at hvis du tænker ud af boksen – hvis du er innovativ – så kan tingene godt lade sig gøre.

F.eks. ville jeg aldrig nogensinde kunne gennemføre en ironman på en almindelig cykel.

Hvad var mit mål?

Det var at gennemføre en ironman – det var målet.

Jeg tænkte ud af boksen – og jeg var virkelig udfordret, men kreative tanker sammen med en konstruktør gjorde, at vi sammen fik lavet verdens eneste cykel med kombineret træk på arme og ben.

Også i hverdagen bruger jeg evnen til at tænke ud af boksen.

For eksempel når jeg går i fitnesscentret og ønsker at dyrke motion på hold (det er sjovere at træne sammen med andre). Så kan jeg ikke lave fitnessøvelsen squats, da det er en øvelse for lårmusklerne – og da jeg ikke har lårmuskler i venstre ben, så er det ikke muligt for mig at lave øvelsen.

Så har jeg 3 valgmuligheder:
–    Jeg kan lade være med at tilmelde mig holdet
–    Jeg kan stille mig udenfor, når holdet laver squats
–    Jeg kan lave noget andet, mens de laver squats

Efter mange år har jeg lært, at der kunne findes løsning nummer 3 – at man sagtens kan deltage, hvis bare man tænker ud af boksen.

Jeg håber, at dette har inspireret dig til at tage en af dine daglige udfordringer, tænke ud af boksen og opnå dine mål.

foredrag om motivation
Om:

Gert Rune

Har holdt over 700 foredrag siden jeg startede i 2009.
I 2014 udkom bogen “Fra Knoglekræft til Ironman”