fbpx

Foredragsholder i København – Motivation på arbejdspladsen

Trænger din arbejdsplads til et skud positiv energi og en god portion motivation?

Oplev et inspirerende og humoristisk foredrag, hvor jeg via min personlige historie kommer med en række brugbare og håndgribelige redskaber, der kan øge motivationen, fællesskabet og balancen i teamet.

Ofte er det faktisk de helt små ting, der kan ændre mønstre og vaner og gøre arbejdsdagen lidt mere spændende og positiv.

Som foredragsholder i København bruger jeg erfaringer fra mit eget liv, der både kan bruges i erhvervssammenhæng og i et mere bredt perspektiv. Læs med her og bliv klogere på mit motiverende foredrag i København.

Hvorfor vælge mig som foredragsholder i København?

Jeg har selv oplevet, hvordan positiv motivation kan føre til store resultater samt en øget livskvalitet og livsglæde i det hele taget. Som 16-årig stod jeg overfor mit livs største udfordring, da jeg fik konstateret knoglekræft.

En benamputation reddede mit liv, men samtidig skulle min tilværelse defineres på ny.

For hvordan forholder en teenager sig til at have mistet et ben? Efter nogle mørke år, besluttede jeg mig for, at de negative tanker ikke skulle tage kontrol over mit liv, og jeg begyndte i stedet at se mine udfordringer som…

Ja, netop som udfordringer, der kunne være en styrke frem for en begrænsning.

Jeg har som den eneste dansker gennemført en ironman med kun ét ben, og så har jeg desuden været med til både handicap OL og Hamburg Marathon.

.

Det sportslige har altid været dét, der giver mig motivation, ligesom det også har været vejen tilbage til livet efter en periode med alvorlig sygdom. Erfaringer som jeg gerne vil videregive i mit foredrag i København.

 

Læs mere om min historie her.

Hvad får din arbejdsplads ud af et foredrag i København?

Som foredragsholder i København tager jeg altså afsæt i min personlige historie og kommer omkring følgende temaer:

  • Hvordan håndterer du udfordringer?
  • Hvordan holder du din motivation?
  • Hvordan kombinerer udfordringer og motivation?
  • Kort og godt: Hvordan skaber du succes i din virksomhed?

Foredraget kan vare fra mellem 45 minutter og op til to timer – alt efter aftale.

En af foredragsholdere i København med gejst og motivation nok til alle? Så giv mig et kald på tlf. 70 70 20 21 eller skriv via kontaktformularen her på siden.

Hvad kan du lære om fra mig som foredragsholder?

Med mig som foredragsholder i din virksomhed er mit mål at give virksomheden en lang række værktøjer, I kan bruge til at øge motivationen og balancen i teamet. Nogle af de begreber og emner, jeg som foredragsholder, går i dybden med er eksempelvis nedenstående.

 1. Positivitet

Det første skridt til at stå imod en udfordring

Det er vigtigt at forstå, at succes ikke er glorificeret, som blot hænder fra den ene dag til den anden i dit liv. Akkumuleringen af de små bedrifter og fejl er dét, der gør forskellen. Her er positivitet centralt. Når du beslutter dig for at være mere positiv, bliver dit liv lettere. Derfor er positivitet et begreb, jeg vil prøve at gøre dig klogere på, ligesom du kan få konkrete værktøjer til at indarbejde mere positivitet i hverdagen og på arbejdet. 

 2. Accept 

Opnå mere tilfredsstillelse med dit liv

Tro, meninger og mål – Det er meget usandsynligt, at du bliver præcis ligesom alle andre. Du er måske ikke altid enig med andre mennesker, men det er vigtigt at huske på, at andre menneskers meninger og kritik kan komme dig til gode. Udvid din horisont og vær mere anerkendende i dit liv. Frem for at modarbejde andre (såsom dine kollegaer), bør du bruge tid på at lytte på andre, sådan at du kan se ting fra et andet perspektiv. Dan dig meninger og tro ud fra en udvidet horisont. Det er vigtigt at acceptere, og det er også noget, jeg vil bruge tid på at forklare i mine foredrag.

 3. Idégenerering

Tænk kreativt

Hvis du blot arbejder monotont og grundigt, er det måske sjældent du lægger energi i at tænke kreativt til at skabe nye idéer og tanker. Det er vigtigt for din tankegang, at du somme tider også tør tænke kreativt, sådan at du kan gribe en problemstilling an fra flere perspektiver. Når du er mere farverig og energisk i din tankegang, vil du også opleve større mod til at jagte dine mål i højere grad. Som foredragsholder vil jeg gerne hjælpe dig med at forstå vigtigheden med målene i dit liv. Derfor er kreative tanker også vigtigt for mig at hjælpe dig med at blive klogere på. 

Hvad koster en foredragsholder?

Ethvert foredrag og enhver foredragsholder varierer og er indskrænket på hver sin måde. Derfor er det meget svært at prissætte, hvad jeg som foredragsholder koster. Der er mange variable, der spiller ind. Det kan være foredragets specifikke emne og formål, ligesom længden og transporttid eksempelvis også har indflydelse på den endelige pris. 

Ud over selve præsentationen, investerer du i mange års dedikation, oplevelser samt den tid og indsats, der er blevet lagt i forberedelsen op til foredraget. 

Når du hyrer mig, arbejder du med en person, der kan øge motivationen på arbejdspladsen, som i sidste ende kan forbedre din forretning. Det kan eksempelvis give dig medarbejdere, som kan være med til at øge salg og omsætning, givet at mine foredrag ender med at give højere motivation. Det kan bidrage til, at forretningen skiller sig ud fra konkurrenter og forøger værdien i markedet. Det er nogle af de ting, et foredrag om motivation ved mig i sidste ende kan bidrage til. 

Du får min fulde opmærksomhed og foredraget bliver rettet mod præcis dig og publikummets behov.  

Hør om jeg er ledig – udfyld så meget du kan

Samtykke til behandling af data

formular