fbpx

Foredragsholdere i København – Motivation på arbejdspladsen

Trænger din arbejdsplads til et skud positiv energi og en god portion motivation? Oplev et inspirerende og humoristisk foredrag, hvor jeg via min personlige historie kommer med en række brugbare og håndgribelige redskaber, der kan øge motivationen, fællesskabet og balancen i teamet. Ofte er det faktisk de helt små ting, der kan ændre mønstre og vaner og gøre arbejdsdagen lidt mere spændende og positiv.

 

Som foredragsholder i København bruger jeg erfaringer fra mit eget liv, der både kan bruges i erhvervssammenhæng og i et mere bredt perspektiv. Læs med her og bliv klogere på mit motiverende foredrag i København.

Hvorfor vælge mig som foredragsholder i København?

Jeg har selv oplevet, hvordan positiv motivation kan føre til store resultater samt en øget livskvalitet og livsglæde i det hele taget. Som 16-årig stod jeg overfor mit livs største udfordring, da jeg fik konstateret knoglekræft. En benamputation reddede mit liv, men samtidig skulle min tilværelse defineres på ny. For hvordan forholder en teenager sig til at have mistet et ben? Efter nogle mørke år, besluttede jeg mig for, at de negative tanker ikke skulle tage kontrol over mit liv, og jeg begyndte i stedet at se mine udfordringer som… Ja, netop som udfordringer, der kunne være en styrke frem for en begrænsning.

Jeg har som den eneste dansker gennemført en ironman med kun ét ben, og så har jeg desuden været med til både handicap OL og Hamburg Marathon.

.

Det sportslige har altid været dét, der giver mig motivation, ligesom det også har været vejen tilbage til livet efter en periode med alvorlig sygdom. Erfaringer som jeg gerne vil videregive i mit foredrag i København.

 

Læs mere om min historie her.

Hvad får din arbejdsplads ud af et foredrag i København?

Som foredragsholder i København tager jeg altså afsæt i min personlige historie og kommer omkring følgende temaer:

  • Hvordan håndterer du udfordringer?
  • Hvordan holder du din motivation?
  • Hvordan kombinerer udfordringer og motivation?
  • Kort og godt: Hvordan skaber du succes i din virksomhed?

Foredraget kan vare fra mellem 45 minutter og op til to timer – alt efter aftale.

En af foredragsholdere i København med gejst og motivation nok til alle? Så giv mig et kald på tlf. 70 70 20 21 eller skriv via kontaktformularen her på siden.

Hør om jeg er ledig – udfyld så meget du kan

Samtykke til behandling af data

formular